počet produktů: 0
cena: 0 CZK
kontaktní formulář
chci zaslat dotaz
Odběr novinek
Mám zájem
možnosti plateb
nejnovější produkty
SlimCol
869 CZK

Pokud se nechcete vzdát požitku z pití kávy, ale přitom chcete pečovat o své zdraví, zde najdete řešení.

17. 02. 2018, 14:52

Víte, že existuje káva s prospěšnými účinky na lidské tělo?

Vynikající aroma, bohatá chuť a unikátní kvalita jsou kombinovány s léčivými vlastnostmi houby Ganoderma (Reishi), která je přes více než 4000 let označována jako „houba Bohů“. Napomáhá harmonizovat základní fyziologické procesy v těle, zlepšuje duševní zdraví a ovlivňuje dlouhověkost. Ganoderma, která je obsažena v DXN kávě, je silným zásadotvorným prostředkem kompenzujícím kyselost kávy. Váš oblíbený nápoj si tak můžete vychutnat v jakémkoliv množství! 

Ke kvalitní kávě Arabica, která pochází Brazílie, se přidává extrakt z Ganodermy. Tak vznikne jedinečný nápoj, který nejenom skvěle chutná, ale má také pozitivní účinky na náš organizmus. Káva neobsahuje žádná umělá barviva, ani konzervační a chuťové látky.

DXN káva neutralizuje v organizmu nahromaděnou kyselost a zabraňuje pálení žáhy. Ganoderma harmonizuje činnost orgánů, zvyšuje jejich přirozenou samo léčící schopnost a posiluje imunitní systém. Možná to zní zvláštně, ale má dvojí možný účinek – může zvýšit, ale i snížit krevní tlak – podle potřeby organizmu.
Mohou jí proto pít i lidé, kteří mají problémy s vysokým krevním tlakem!

Od největšího světového výrobce kávy s Ganodermou (DXN) to byl velmi dobrý nápad přimíchat do oblíbeného nápoje zázračnou houbu jako důležitý stavební prvek prospívající našemu organizmu, nemyslíte? Mnoho lidí si zapomeneme vzít svou denní dávku vitamínů. Už jste slyšeli, že by si někdo zapomněl vypít svou oblíbenou ranní kávu?

 

Káva obohacená o královnu rostlin Reishi je číslo 1 mezi kávami.

Dejte si jeden šálek pro zdraví i Vy!

Komentáře

Diskuze je prázdná.
váš email:
jméno:
text:
X

Tento e-shop využívá cookies a bez jejich použití není schopen fungovat. Oznámení o ochraně osobních údajů.  

Souhlasím
Nesouhlasím